درمان آلرژی با عسل
یکی از دلایلی که باعث می شود گرده زنبور عسل بخش مهمی از زندگی من و به طور خاص زندگی شوهرم را تشکیل دهد، آلرژی های شدیدی است که او در هر بهار و تابستان از آن رنج می برد. او از کودکی از آلرژی رنج می برد. در ماه ژوئن هر سال، زندگی برای او همیشه “سخت” بوده است. از زمانی که ازدواج کردیم، از او خواستم گرده زنبور عسل را به عنوان درمان مصرف کند تا خود را از شر آلرژی گرده، درخت و علف رها کند.
مصرف گرده باکیفیت زنبور عسل همراه با برخی تغییرات رژیم غذایی و مصرف مکمل ها به او این امکان را داد تا فقط در عرض 3 ماه نتایج چشمگیری را مشاهده کند. نتایجی که او به دست آورد او را شوکه نمود، زیرا در طول سال ها او بسیاری از درمان ها و گیاهان مختلف را امتحان کرده بود، همگی یا با موفقیت محدود یا بدون موفقیت بودند.
نتایج چشمگیری را با گرده زنبور عسل بدون عارضه مشاهده نمود (همچنین خواهر و مادرم) و بنابراین مشتریان بیشماری در فروشگاه عسل ما در طول سالها وجود داشته اند.
اگر از هر نوع حساسیت فصلی رنج می برید، امسال گرده گل را امتحان کنید. نه تنها شواهد تجربی قوی از اثربخشی گرده زنبور عسل به عنوان داروی ضد آلرژی حمایت میکنند، بلکه چندین مطالعه دانشگاهی وجود دارد که یکی از آنها حاکی از بهبود 75 درصدی برای تقریباً سه چهارم از شرکتکنندگان است.
گرده عسل برای درمان آلرژی فصلی:
داده های زیر را همانطور که در مجله آلرژی گزارش شده است در نظر بگیرید:
73 درصد از بیماران مبتلا به تب یونجه با مصرف خوراکی گرده زنبور عسل به طور متوسط 75 درصد بهبود علائم خود را نشان دادند
78 درصد از بیماران مبتلا به آسم پس از مصرف گرده زنبور عسل به طور متوسط 75 درصد بهبود داشتند
17 درصد از مبتلایان به تب یونجه و 33.3 درصد از مبتلایان به آسم بهبود کاملی در مصرف مکمل های خوراکی گرده زنبور عسل داشتند. هرچه مصرف مکمل گرده زنبور عسل قبل از فصل آلرژی آغاز شود، میزان موفقیت آن بیشتر میشود
در اینجا یک مطالعه تایید کننده دیگر است که در مجله تحقیقات گیاه درمانی در آوریل 2009 گزارش شده است. دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه جونتندو در ژاپن به موش ها به طور روزانه با گرده زنبور عسل تغذیه کردند. چیزی که آنها دریافتند این بود که تعداد ماست سل های فعال شده به گونه ای وابسته به دوز کاهش می یابد (هرچه گرده های بیشتری به موش ها بدهند، نتیجه بهتری خواهد داشت). ماست سل ها مسئول تولید و آزاد شدن هیستامین در تماس با یک آلرژن هستند.
هیستامین باعث واکنش التهابی می گردد که شما آن را عطسه، خارش، آبریزش بینی و سرفه می دانید. وقتی صحبت از داروهای آلرژی به میان می آید، اصطلاح آنتی هیستامین از این روست. کاهش میزان هیستامین تولید شده برای مبتلایان به آلرژی بسیار مفید است. این مطالعه از توانایی گرده زنبور عسل برای انجام این کار حمایت می کند
گرده زنبور عسل برای آلرژی: توصیفات
10 نکته برای اینکه امسال بدون آلرژی باقی بمانید
2 تا 3 ماه قبل از تابستان (هر چه زودتر بهتر)، به تدریج گرده گل با کیفیت را وارد رژیم غذایی خود کنید. پس از اینکه به تدریج آن را وارد رژیم غذایی خود کردید، 1 قاشق غذاخوری در روز مصرف کنید. به یاد داشته باشید که با مقادیر بسیار کم شروع کنید.
سعی کنید به مدت 4 هفته گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کنید. غذاهای حاوی گلوتن به دلیل مصرف بیش از حد بسیار آلرژی زا هستند. ملاحظه کنید آیا علائم شما بهتر یا بدتر می شوند.
هر گونه لبنیات را به مدت 4 هفته از رژیم غذایی خود حذف کنید. توجه کنید آیا علائم شما بهتر یا بدتر می شوند
ویتامین C به اندازه کافی مصرف کنید. آن آنتی هیستامین طبیعی هستند
هر روز 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل خام محلی مصرف کنید.
سطوح استرس خود را کنترل کنید (ورزش، خواب، مدیتیشن، یوگا، تنفس)
از یک محصول متعادل کننده سیستم ایمنی مانند ImmunoSmart استفاده کنید. این به سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند تا به آلرژن هایی که با آنها برخورد می کنید به درستی واکنش نشان دهد. این سیستم ایمنی بدن شما را متعادل می کند.
نرم کننده لباس، مواد شوینده لباسشویی، پاک کننده های خانگی خود را به مارک های طبیعی و سبز رنگ غیر حساسیت زا و بدون عطر تغییر دهید. اضافه بار شیمیایی به کبد فشار وارد می کند و سیستم ایمنی را ضعیف می کند
به یاد داشته باشید که فیلتر هود خود را هر 3 ماه یکبار تعویض کنید.
از مصرف شکر و غذاهای حاوی شکر اضافه خودداری کنید. شکر تا 8 ساعت پس از مصرف، سیستم ایمنی بدن شما را سرکوب و سردرگم می کند.
نکات مهم
از غذاهای حاوی سولفیت و سولفات خودداری کنید. اینها برای بسیاری از افراد آلرژن هستند تا حد امکان از غذای خود به صورت ارگانیک مصرف کنید. آفت کش ها و حشره کش ها سیستم ایمنی بدن شما را تحت فشار قرار می دهند
مصرف فیبر خود را به حداقل 20 گرم در روز افزایش دهید. اگر به درستی دفع نکنید، بدن شما سموم را دوباره جذب می کند که فشار زیادی بر سلامت شما وارد می کند
تست حساسیت غذایی را از یک پزشک بگیرید تا ببینید چه غذاهایی سیستم ایمنی شما را ناراحت می کند
آنچه برای بسیاری از پزشکان و دیگران دشوار است، مفهوم خوردن موادی است که می دانند به آنها حساسیت دارند. به عنوان مثال، اگر به گرده ها حساسیت دارم، چرا باید گرده زنبور عسل بخورم؟ مفهوم مشابه واکسیناسیون است
هنگامی که مقدار کمی از محرک به ظاهر مضر (گرده زنبور عسل از گرده گل های محلی) را وارد بدن خود می کنید، سیستم ایمنی بدن شما در برابر ماده خارجی دفاع یا مصونیت ایجاد می کند.
این سیستم ایمنی را «آماده» میکند تا در دفعات بعدی با هر مادهای که در تماس با آن قرار میگیرد، با مقادیر بیشتری برخورد کند.
بنابراین هیچ «واکنشی بیش از حد» مانند عطسه، خارش چشم یا جوش پوستی وجود ندارد
نتیجه این است که با گذشت زمان بدن شما کمتر و کمتر به گرده ها، علف ها و درختان حساس می شود که در بهار و تابستان می آیند و شما بدون آلرژی باقی می مانید.
بارهای اضافی روی سیستم ایمنی بدن:
به یاد داشته باشید، یک واکنش آلرژیک نشانه یک سیستم ایمنی سردرگم و سنگین است. هر چه بیشتر آن را “بار” کنید، احتمال بیشتری دارد که علائم آلرژی را تجربه کنید
سعی کنید از برخی از موارد زیر اجتناب کنید زیرا آنها رایج ترین آلرژن ها هستند و استرس را به سیستم ایمنی شما که قبلاً گیج شده است اضافه می کنند
اجتناب از گلوتن
لبنیات
حذف شکر، برای بسیاری معجزه می کند
گلوتن (موجود در گندم، جو، غلات و بسیاری از غلات)
لبنیات
استرس
یبوست (مصرف حداقل 8 لیوان آب در روز)
الکل مواد شیمیایی (محصولات پاک کننده و محصولات مراقبت شخصی بدترین تحریک کننده ها هستند)
آلودگی هوا
دود سیگار
استفاده از گرده زنبور عسل برای آلرژی یک راه حل بسیار بسیار موثر برای بسیاری است. به خاطر داشته باشید که برای حداکثر تسکین قبل از شروع فصل آلرژی، مصرف آن را زودتر شروع کنید. همچنین برخی از اصلاحات غذایی را در نظر بگیرید. تجربه من این بوده است که حذف برخی از آلرژن های رایج از رژیم غذایی شما به طور چشمگیری به حمایت از سیستم ایمنی بدن در طول فصل آلرژی کمک می کند. اگر در استفاده از گرده زنبور عسل برای آلرژی موفق بوده اید، حتما نتایج خود را در زیر پست کنید تا دیگران بخوانند و یاد بگیرند.
D’amato, G., Spieksma, F. T. M., Liccardi, G., Jäger, S., Russo, M., Kontou‐Fili, K., … & Bonini, S. (1998). Pollen‐related allergy in Europe. Allergy, 53(6), 567-578
https://doi.org/10.1111/j.1398-9995.1998.tb03932.x
Mari, A., Ballmer-Weber, B. K., & Vieths, S. (2005). The oral allergy syndrome: improved diagnostic and treatment methods. Current opinion in allergy and clinical immunology, 5(3), 267-273
DOI:10.1097/01.all.0000168793.27948.b0
Basa, B., Belay, W., Tilahun, A., & Teshale, A. (2016). Review on medicinal value of honeybee products: Apitherapy. Advances in Biological Research, 10(4), 236-247
El-Seedi, H. R., Eid, N., Abd El-Wahed, A. A., Rateb, M. E., Afifi, H. S., Algethami, A. F., … & Khalifa, S. A. (2022). Honey bee products: Preclinical and clinical studies of their anti-inflammatory and immunomodulatory properties. Frontiers in Nutrition, 8, 761267