عسل

انتخابی که ما داشته ایم عسل خام طبیعی بوده یا  تقلبی!!!

به هر حال، ماده ای که فکر می‌کنید در هر محصول پخته شده، استفاده گردیده است، عسل طبیعی نیست. عسلی یا انگبینی که روی بسته تنقلات خود می خوانید، نمونه واقعی نیست. ماده ای که در شیرینی جات استفاده می گردد اصل نیست و غیره. شما فقط می توانید انگبین واقعی و طبیعی را در شیشه ای با برچسب “عسل خام” داشته باشید.

نمونه مصنوعی برای استفاده در شیرینی جات به‌ عنوان مایع شیرین برای نان و انواع دیگر شیرینی‌ها مانند پریتن (کوکی‌های عسلی پوشیده از بادام)، شیرینی زنجبیلی و سایر محصولات پخته شده اختراع شد. و برای استفاده در رستوران ها به عنوان شیرین کننده برای نوشیدنی های مخلوط، برای آغشته کردن گوشت برای تهیه کباب ترش، برای درست کردن هر چیزی که باید شیرین باشد. اما نه، آنها هرگز از انگبین واقعی استفاده نمی کنند.

در واقع زندگی در حال بیشتر و بیشتر مصنوعی شدن است؟ این یک گرایش است. چون ما باهوش هستیم و فناوری به ما اجازه می دهد حتی باهوش تر باشیم. ما هوش مصنوعی ایجاد کرده‌ایم و این ما را به زندگی مصنوعی‌تر سوق می‌دهد. فقط امیدوارم روی زمین مصنوعی نباشد.