درمان بیماری های گوارشی با عسل

درمان بیماری های گوارشی با عسل

درمان بیماری های گوارشی با عسل

1- استفاده از خواص درمانی عسل برای درمان شب ادراری (استراحت گرفتن):

 

مقابله با زخم بستر می تواند چالش برانگیز باشد، اما با ندانستن زمانی که کودک تخت را خیس می کند چه کاری باید انجام دهید. این یک مشکل جدید یا غیر طبیعی نیست، اما برای یافتن درمان مناسب نیاز به صبر دارد. یادم می آید در فیلم 2012 مادر به شوهرش اشاره کرد که بله، دختر هفت ساله آنها هنوز رختخواب را خیس می کند و وسایل تخت را به او می دهد تا آن ها را بفروشد. و او را در فروشگاه می ببینیم که پوشک بیشتری را می‌خرد.

اما خیس کردن جا که پایان دنیا نیست، چون در دنیای واقعی خواص درمانی عسل وجود دارد که ممکن است واقعاً برای شما و فرزندتان معجزه کند.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

دکتر D. C. Jarvis، قاشق چایخوری عسل را در هنگام غذا و قبل از خواب توصیه می کند. از دادن آب چند ساعت قبل از خواب خودداری کنید. یکی از دلایلی که این درمان ممکن است کارساز باشد این است که عسل حاوی تریپتوفان است، اسید آمینه ای که می تواند سیستم عصبی را آرام کند و اجازه دهد بچه خواب بدون وقفه ای داشته باشد.

چرا شاد خواهید شد

یک تخت خشک به شما و کودکتان احساس قدرت می‌دهد، اعتماد به نفس را افزایش و انگیزه‌ای برای ادامه درمان سنتی را تا زمانی که ماموریت بدون ترفندهای علمی تخیلی به انجام برسد را به والدین می دهد.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

2- خواص درمانی عسل برای برطرف کردن یبوست (به طور منظم استفاده کنید)

تبخال دردناک است و زیبا نیست، اما بی نظمی گوارش می تواند باعث ایجاد احساس زشتی درون شما گردد. بی نظمی و یبوست می تواند به دلیل کم خوردن و استراحت زیاد باشد. همچنین، نخوردن غذاهای غنی از فیبر یا نوشیدن آب کافی، تغییر آب و هوا و محیط، و همچنین کم تحرکی می تواند سیستم گوارش شما را خراب کند. اما نگران نباشید عسل به کمک می آید.

چطور درمان بیماری های گوارشی با عسل را شروع کنم

قبل از خواب یا صبح، 1 قاشق چایخوری عسل را در یک لیوان آب گرم با لیموی تازه امتحان کنید. بدبختی نامنظم شما به زودی به تاریخ خواهد پیوست. از آنجایی که عسل حاوی دوز سالمی از قند است که می‌تواند اثر ملین خفیفی ایجاد کند، ممکن است در برخی افراد، به‌ویژه افراد حساس، به عملکرد منظم گوارش کمک کند.

درمان بیماری های گوارسی با عسل

3- تاثیر خواص درمانی عسل برای سم زدایی (با سموم خداحافظی کنید)

افسردگی احساس پایین رفتن است، و زمانی که بدن شما آلوده باشد، شما را نیز به پایین می کشاند. مهم نیست در چه فصلی هستید، لازم است که بدن خود را از سموم بیش از حد ناسالم دور کنید. من در مورد غذاهای ناسالم (یعنی غذاهای فرآوری شده با کالری خالی)، کافئین و غذاهای پرچرب صحبت می کنم. همچنین می‌توانید میوه‌ها و سبزیجات پرآب بخورید تا به شما در پاکسازی سیستم بدنتان کمک کنند، همراه با عسل تیره، که می‌تواند با هدف سم‌زدایی از بدن، ذهن و روح شما را شیرین کند. 

درمان بیماری های گوارشی با عسل در طب سنتی

هر روز صبح قبل از صبحانه، یک یا دو قاشق چایخوری عسل با طعم قوی تر و غنی از آنتی اکسیدان (مانند گندم سیاه) را با 1 قاشق چایخوری سرکه سیب فیلتر نشده در آب سرد یا گرم مخلوط کنید و بخورید.

ترکیب عسل با میوه‌های تازه، سبزیجات و لیوان‌های حاوی 50 تا 70 میلی لیتر آب، به اندام‌های خود عاری از سموم موجود در غذاها استراحت ‌دهید. و بدن خود را پاکسازی و شاداب ‌کنید. همچنین، عسل به شما کمک می کند تا بدن خود را حفظ کنید و از هوس خوردن شیرینی جات پرهیز کنید.

درمان بیماری های گوارسی با عسل

4- استفاده از خواص درمانی عسل برای خلاصی از اسهال (مشکل مزاحم را پشت سر بگذارید)

یک دوره اسهال می‌تواند توسط چیزهای زیادی از جمله مینی‌فست سم‌زدایی، آنتی‌بیوتیک‌ها، یا خوردن یک غذای بد آغاز گردد. هر کس زمانی آن را تجربه کرده است و می خواهد که هر چه زودتر از شرش خلاص شود.

درمان بیماری های گوارشی با عسل در طب سنتی

1 فنجان چای آرام بخش بابونه یا زنجبیل را با 1 قاشق چایخوری عسل سه بار در روز امتحان کنید.

من شخصاً از قرص‌های ضداسهال دوری می‌کنم، زیرا در حالی که آنها می‌توانند کار کنند، اغلب ممکن است بی‌نظمی های گوارشی را به دنبال داشته باشند. عسل و چای، یک داروی آرام بخش و طبیعی است. و می تواند به توقف میل به بیرون رفتن کمک کند. این کار به این دلیل است که عسل راهی سریع و آسان برای کاهش مشکلات روده است، زیرا جدار معده را می پوشاند. عسل را با ماست ترکیب کنید، پروبیوتیک دیگری که به حفظ باکتری های “خوب” در سیستم شما کمک می کند.

هم عسل و هم ماست دارای خواص ضد باکتریایی و اثرات پروبیوتیکی هستند و از شر باکتری های “بد” خلاص می شوید. این یک نتیجه نهایی برد-برد است.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

5- تاثیر خواص درمانی عسل برای رفع مشکلات گوارشی (قور قور کردن شکم)

دویدن به سمت دستشویی یا احساس درد کولیت (التهاب روده بزرگ) یا سندرم روده تحریک پذیر  می تواند دردی در پشت ایجاد کند. بنابراین، وقتی روده های شما خوب کار نمی کنند، این نشانه‌ای برای روی آوردن به باکتری‌های دوستانه موجود در عسل شیرین (و در آینده به عنوان یک اقدام پیشگیرانه شیرین) است.

درمان بیماری های گوارشی با عسل را چطور شروع کنم

1 قاشق غذاخوری عسل مانوکا ، گرده زنبور عسل یا بره موم را با معده خالی مصرف کنید. یا در صورت تمایل، 1 قاشق چایخوری عسل را در یک فنجان چای تسکین دهنده زنجبیل یا نعناع بریزید.

تحقیقات خوب است. اما اگر برای شما مفید باشد عالی است. دانشمندان نیوزلندی متوجه شدند که عامل ناراحتی معده، باکتری هلیکوباکتر پیلوری است. محلول 5 درصدی عسل رشد باکتری ها را کند می کند. مواد مورد استفاده در این تحقیق عسل مانوکا ، گرده زنبور عسل و بره موم بودند.

دردوران دانشگاه من زیاد به متخصص گوارش مراجعه می کردم. او برگه نسخه را بیرون می آورد و می نوشت: «آب بنوشید، غذاهای غنی از فیبر بخورید، استرس نداشته باشید و ورزش کنید.» در نگاهی به گذشته، احساس می کنم او باید خوردن عسل را هم در لیست کارهایم قرار می داد.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

6- استفاده از خواص درمانی عسل در معالجه سنگ کیسه صفرا (جلوی این بچه های کوچک را بگیر)

درد و رنج در ماهیچه ها می تواند مانند سنگ کیسه صفرا بیاید و برود. ضرب المثل “یک اونس پیشگیری ارزش یک پوند درمان را دارد” در مورد این رهایی از این بیماری صدق می کند که در افراد مسن شایع تر است.

چاقی، کلسترول بالا و دیابت همگی از دلایل ایجاد سنگ کیسه صفرا هستند که می‌تواند دردناک باشد، اما خبر خوب این است که می‌توانید با رژیم غذایی و سبک زندگی سالم، سلامت باشید و سنگ‌های صفراوی را از خود دور نگه دارید.

درمان بیماری های گوارشی با عسل در طب سنتی

عسل را به طرق و اشکال مختلف در رژیم غذایی خود بگنجانید، از جمله مصرف روزانه یک قاشق چای خوری از مایع طلایی، قرار دادن آن در یک فنجان چای یا شیر کم چرب و ریختن آن بر روی میوه ها و سبزیجات غنی از مواد مغذی.

اگر وزن خود را کنترل کنید، شانس شکست دادن کلسترول بالا و دیابت را افزایش می دهید. استفاده از عسل در حد اعتدال می تواند به شما کمک کند از غذاهای ناسالم شیرین دوری کنید. زیرا میل به شیرینی را از بین می برد. همچنین به شما انرژی می‌دهد تا بدن خود را حفظ کنید، بنابراین می‌توانید متابولیسم خود را افزایش دهید و سنگ‌های صفراوی را در جایی که به آن تعلق دارند، دور از زندگی تان نگه دارید.

درمان بیماری های گواشی با عسل

7- درمان سوزش سر دل با خواص درمانی عسل (از شرش خلاص شوید)

سردرد کوبنده یک درد است، اما سوزش سر دل مانند یک هیولا است که به بدن شما حمله می کند. دلایل رایج آن عبارتند از خوردن سس گوجه فرنگی، سالسا و نوشیدنی های الکلی. سوزش معده گاه به گاه رخ می دهد، اما چرا وقتی می توانید از یک درمان کاملا طبیعی استفاده کنید که می تواند آن را زودتر تسکین دهد، چرا صبر می کنید تا درد خودش از بین برود؟

درمان بیماری های گوارشی با عسل در طب سنتی

1 قاشق چایخوری عسل را مستقیماً میل کنید یا آن را با 1 فنجان چای نعناع داغ امتحان کنید.

عسل دارای خواصی است که به طور طبیعی علائم سوزش سر دل را کاهش می دهد. به دلیل تأثیر آن بر باکتری های که مرتبط با زخم معده، سوزش سر دل، رفلکس اسید معده یا سوء هاضمه  هستند. دکتر ران فسندن، نویسنده کتاب انقلاب عسل می‌گوید: «عسل مصرفی به سرعت با بزاق و شیره معده رقیق می‌شود، بنابراین باکتری‌ها را از بین می‌برد.» عسل همچنین یک پروبیوتیک است که باعث رشد باکتری های سالم در روده می شود.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

8- سندرم مثانه دردناک یا سیستیت بینابینی  (تسکین علائم)

اگر چیزی می تواند شما را از خواب شبانه باز دارد، آن یک حمله سیستیت (التهاب مثانه، که باعث میل به ادرار می شود) است.

مشکلی هم برای زنان و هم برای مردان با شعله ور شدن می تواند اتفاق بیفتد و می تواند بقدری آزار دهنده باشد که شما را مجبور به دویدن، نه راه رفتن، نزد متخصص اورولوژی کند. غذاهای محرکی وجود دارند که اغلب دارای اسیدیته بالا هستند و می توانند باعث بروز سیستیت بینابینی شوند. که التهاب مزمن مثانه است. خبر خوب این است که عسل با وجود سطح اسیدی که دارد، مشکل ساز نیست.

درمان بیماری های گوارشی با عسل در طب سنتی

یک فنجان چای بابونه (چای سیاه می تواند مثانه را تحریک کند) با یک قاشق چای خوری عسل انتخاب کنید. اگر مشکلی با استفاده عسل دارید، شمع و لوازم آرایشی را را مجسم کنید که می تواند از نظر روحی و روانی برای شما در هنگام شعله ور شدن آرام بخش باشد.

بنیانگذار شبکه بین‌المللی سیستیت می‌گوید: «ما هیچ‌وقت شکایتی در مورد اینکه عسل باعث شعله‌ور شدن IC شده است، نداشته‌ایم.» اما او به رهایی یافتگان IC هشدار می دهد که از قندهای مصنوعی دوری کنند (که ممکن است باعث ناراحتی مثانه شود)، بنابراین عسل شیرین شیرین کننده ترجیحا انتخابی است.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

9- بیماری صبحگاهی (معده خود را نوازش کنید)

این ضرب المثل را به خاطر بسپارید: “اول عشق می آید، سپس ازدواج و سپس کالسکه کودک”.

در طول بارداری، بیش از نیمی از زنان با آزمایشات و مشکلات ناشی از ناراحتی شکم، معمولاً در سه ماهه اول، کنار می آیند. در حالی که پیش بینی نوزاد جدید چیز مثبتی است، رسیدن به کراکرها و امیدواری به پرواز کردن ناخوشایند مانند یک زنبور عسل، پیاده روی در پارک نیست، اگرچه ممکن است مادر آینده آرزو کند که در طول یک مسابقه از حالت تهوع فرار کند.

چطور درمان بیماری های گوارشی با عسل را انجام بدهم

با ریختن 1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل در 1 فنجان آب جوش و جوشاندن آن به مدت 10 دقیقه معجون درست کنید. صاف کنید و لیمو و عسل را به دلخواه اضافه کنید.

زنجبیل و عسل هر دو به عنوان یک داروی طبیعی تسکین دهنده برای معده و روده شناخته می شوند و حالت تهوع را تسکین می دهند. من بچه ای به دنیا نیاوردم. اما ناراحتی معده را تجربه کرده ام، به خصوص اگر بچه زنبورهای پشمالوی من ناراحتی های شکمی داشته باشند – من ناراحت می شوم و دردهای همدردی پیدا می کنم.

درمان بیماری های گوارشی با عسل

Parkar, S. G., Jobsis, C. M., Herath, T. D., Stoklosinski, H. M., van Klink, J. W., Sansom, C. E., … & Hedderley, D. I. (2017). Metabolic and microbial responses to the complexation of manuka honey with α-cyclodextrin after simulated gastrointestinal digestion and fermentation. Journal of Functional Foods, 31, 266-273

https://doi.org/10.1016/j.jff.2017.01.049

Seraglio, S. K. T., Schulz, M., Gonzaga, L. V., Fett, R., & Costa, A. C. O. (2021). Current status of the gastrointestinal digestion effects on honey: A comprehensive review. Food Chemistry, 357, 129807

https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129807

Elnady, H. G., Abdalmoneam, N., Aly, N. A., Saleh, M. T., Sherif, L. S., & Kholoussi, S. (2013). Honey: an adjuvant therapy in acute infantile diarrhea. Medical Research Journal, 12(1), 12-16

DOI: 10.1097/01.MJX.0000429690.01738.8e

Al-Ghamdi, A. A., & Ansari, M. J. (2021). Biological and therapeutic roles of Saudi Arabian honey: A comparative review. Journal of King Saud University-Science, 33(2), 101329

https://doi.org/10.1016/j.jksus.2020.101329

دیدگاهتان را بنویسید