چای عسل لیمو زنجبیل

چای عسل لیمو زنجبیل

چای عسل لیمو زنجبیل

این چای عسل، لیمو و زنجبیل یک راه عالی برای کاهش ناراحتی گلو درد و سرفه است. اگر به دنبال راهی برای ارتقای سلامتی هستید، قطعاً عسل باید بخشی از برنامه غذایی شما باشد. مصرف غذاهای طبیعی فواید زیادی برای سلامتی ما دارد. از این روش آسان برای تهیه درمان خود با خواص طبیعی لیمو و زنجبیل استفاده کنید.

لازم نیست در سوپرمارکت به سراغ آخرین معجون بگردید. با نزدیک شدن به فصل گرده افشانی یا آلرژی، استفاده از یک نوشیدنی آرام بخش را در نظر توجه قرار دهید.

بیایید چند مورد معمولی را که ممکن است از قبل در دسترس داشته باشید برای ایجاد یک معجون طبیعی ترکیب کنیم. انجام دادنش خیلی ساده است. بهتر از همه، ممکن است قبلاً آنچه را که برای تهیه چای عسل لیمو زنجبیل گیاهی خود نیاز دارید، آماده داشته باشید.

این مواد شامل بسیاری ترکیبات هستند تا پتاسیم ، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را برای افراد فراهم کنند. بسیاری بر این باورند که با این معجون بدن خود را سم زدایی می کنند و سلامتی بهتر را بدست می آورند.

خواص مواد تشکیل دهنده:

عسل: من همیشه عسل خام را توصیه می کنم. که بیش از حد فرآوری نشده است و هنوز تمام خوبی های طبیعی خود را حفظ کرده است. اگر روی برچسب خام نوشته نشده باشد. احتمالاً اینطور نیست. فریب اصطلاح بازاریابی “طبیعی” یا “خالص” را نخورید، آنها به معنای خام نیستند. عسل خام در طول فرآیند حرارت داده نشده است. اگر قبلاً مقداری در دسترس دارید و از خام بودن یا نبودن آن مطمئن نیستید. نگران نباشید. می توانید از آن استفاده کنید و باز هم خوب خواهد بود.

 این هدیه از کندوی زنبور عسل در بسیاری از موارد استفاده می شود. زنبورهای عسل از شهد گیاهی که از گیاهان گلدار جمع آوری شده اند تهیه می شود. این یک غذای عالی برای زنبورها برای ذخیره در زمستان است. خواص ماندگاری طولانی عسل آن را به یک محصول غذایی فوق العاده برای نگهداری طولانی مدت برای ما نیز تبدیل می کند. هر خانه ای باید یک شیشه عسل در انبار داشته باشد.

لیمو: لیمو یک میوه محبوب است و به طرق مختلف در آشپزخانه استفاده می شود. منبع عالی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و غیره هست. آب لیمو با تامین چندین ویتامین مختلف، یک افزودنی سنتی در چای داغ است. با این حال، به دلیل طعم قوی – لیمو معمولا به تنهایی مصرف نمی شود! برای این چای فقط به 1 عدد نیاز دارید، اما مطمئن شوید که  چای پر آب باشد

 زنجبیل: زنجبیل یکی دیگر از داروهای خانگی محبوب برای تسکین سرفه و گلودرد است. همچنین خاصیت ضد باکتریایی دارد و ضد ویروس و آنتی اکسیدان است. زنجبیل را به عنوان یک ماده رایج در بسیاری از داروهای خانگی پیدا خواهید کرد. نگه داشتن ریشه اش دم دست ایده بدی نیست. به خوبی برای تسکین مشکلات معده مانند حالت تهوع یا استفراغ و تسکین سوء هاضمه بکار می رود. زنجبیل همچنین دارای خواص ضد التهابی دارد. ریشه زنجبیل تازه به راحتی در سوپرمارکت محله شما یافت می شود. ریشه ای را انتخاب کنید که چاق باشد و خیلی خشک نباشد. از هر گونه ریشه ای که دارای لکه های نرم یا بسیار چروکیده است خودداری کنید.

معجون عسل

تهیه دمنوش عسل آسان است.  استفاده از عسل با طعم ملایم را شروع کنید (نه گندم سیاه) و آن را تا 45 درجه گرم کنید اما بیشتر گرم نکنید.

سپس شیشه حاوی مواد افزوده اجازه داده می شود تا برای مدت چند روز یا بیشتر بماند. پس از آن زمان، آن را صاف کنید تا مواد جامد از بین برود. من به شما پیشنهاد می کنم این کار را انجام دهید چون به جلوگیری از خراب شدن کمک می کند. به یک شیشه نیاز خواهید داشت. من شیشه ای را انتخاب می کنم که اندازه آن تقریباً 650 میلی لیتر است.

یک ریشه زنجبیل و یک لیمو را بشویید و خشک کنید. سپس زنجبیل را پوست گرفته و به قطعات نازک برش دهید. به همین ترتیب، لیمو را برش دهید تا آب آن تا حد ممکن حفظ شود.

برش های لیمو و زنجبیل را در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک قرار دهید. مطمئن شوید که درب خوبی دارد.

عسل خام (که گرم کرده اید) را به آرامی روی مواد داخل آن بریزید تا شیشه پر شود. سپس درب را بگذارید و در مکانی گرم نگهدارید.

چای عسل لیمو زنجبیل

نحوه استفاده

 از آن هنگامی که این فرآیند کامل شد، یک شیشه از معجون غلیظ خواهید داشت. آن را مستقیم ننوشید – ممکن است کمی زیادی باشد. روش مورد علاقه من برای استفاده از آن تهیه یک چای داغ با عسل است

دو قاشق غذاخوری بزرگ را به یک فنجان چای داغ معمولی اضافه کنید. البته در صورت تمایل می توانید معجون خود را با آب گرم ساده رقیق کنید. اگر می خواهید دم کرده قوی تری تهیه کنید، می توانید مقدار بیشتری اضافه نمایید. مقداری را انتخاب کنید که پرزهای چشایی شما ترجیح می دهند. در گلوی حساس احساس بسیار خوبی دارد.

این چای مطمئناً به من کمک می‌کند تا زمانی که در انتظار دفع میکروب‌ها از بدنم هستم، احساس بهتری داشته باشم. ماندگاری معجون عسل لیمو زنجبیل

 پس از چند روز، ممکن است بخواهید مخلوط معجون خود را در یخچال نگهداری کنید. یخچال به افزایش به تازه ماندن آن کمک می کند. در حالی که عسل خالص ماندگاری نامحدودی دارد، اما دم کرده ممکن است اینطور نباشد. این به ویژه زمانی که ما هر مایعی اضافه می کنیم صدق می کند. هنگام استفاده از مواد آب دار مانند لیمو، عسل رطوبت برش‌های لیمو را می‌کشد و کوچک تر می‌شود. عسل با محتوای زیاد آب می تواند خراب یا تخمیر گردد. اگر شیشه شما شروع کرد به بوی ترشی و مخمر دادن، وقت آن است که آن را بیرون بیاندازید و یک دسته جدید درست کنید. به همین دلیل است که دوست دارم آن را در یک شیشه کوچک نیم لیتری درست کنم.

این تنها یکی از کاربردهای شگفت انگیز عسل است.

مواد تشکیل دهنده:

500 گرم عسل

یک عدد لیمو تازه

2/5 سانتی متر (یک اینچ) ریشه زنجبیل

روش تهیه:

 یک تکه 1 اینچی زنجبیل خام را پوست بگیرید. با استفاده از یک چاقو، زنجبیل را برش دهید. اشکالی ندارد که برش ها را نازک یا ضخیم تر باشند . به هر شکلی که ترجیح می دهید.

یک عدد لیمو کامل را به ورقه های مساوی برش دهید. برش های لیمو و تکه های زنجبیل را به صورت لایه لایه به ظرف شیشه ای اضافه کنید.

با استفاده از یک ظرف استیل، عسل خود را تا دمای 45 درجه سانتی گراد گرم کنید. ما معمولاً گرم کردن عسل خام را توصیه نمی کنیم زیرا ممکن است برخی از مواد مغذی را از بین ببرد. با این حال، برای دمنوش – عسل گرم بهترین کارایی را دارد. مخلوط عسل گرم شده را داخل شیشه حاوی برش های لیمو و تکه های زنجبیل بریزید.

حالا درب شیشه را ببندید و چند بار شیشه را برعکس کنید تا خوب مخلوط شود. شیشه در بسته را چند روز در جای گرم بگذارید. ممکن است بخواهید به صورت دوره ای شیشه را برعکس کنید تا مخلوط شود، اما این اختیاری است. پس از چند روز، دمنوش شما آماده استفاده است.

چای عسل لیمو زنجبیل

دیدگاهتان را بنویسید